Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

DR er bare sjovere

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

DR anklages for lukkethed og arrogance. Kritikken bygger på håndteringen af tre sager: Melodi Grand Prix, studievært Adam Holms religionskritiske kronik i Politiken og nedlæggelsen af UnderholdningsOrkestret. Kritikerne mener, at DRs tonedøve håndtering af disse sager skyldes, at DR er blevet djøfiseret. Oh, gid det var så enkelt, at man bare kunne løse DRs problemer ved at indsætte humanister i ledelsen! Men den går ikke. For DR tiltrækker djøf’ere som en mødding tiltrækker fluer. Det skyldes, at DR er enhver djøf’ers drøm om en organisation. DR er organisationernes svar på en kamæleon. Det ene øjeblik optræder DR som en statslig styrelse godt polstret med skattepenge, det næste øjeblik optræder DR som en privat virksomhed, der hugger markedsandele fra rigtige private virksomheder. Dette skift mellem identiteter, som burde udelukke hinanden, tiltrækker alle eventyrlystne, ambitiøse administratorer. Solidt støttet af tvangsudskrevne midler kan man som private entreprenører more sig med at opbygge et imperium omkring sig. Sjovere bliver djøf-arbejde ikke.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.