Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Dovenskab og barnebrud

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

Det forlyder fra tid til anden, at udlandskorrespondent er den mageligste tjans af alle. Betalt ophold i den store verden og referér så blot, hvad medierne i det pågældende land siger. Men det er ondsindet sladder og har intet på sig, overhovedet! Tag nu Kristian Madsen, USA-korrespondent for Politiken, som i sin fuldbårne medmenneskelighed har taget det på sig at kritisere kritikken af barnebrud-fænomenet på de danske asylcentre. Hårdt arbejde, og komplet uegennyttigt. Til at »nuancere« debatten hævder Madsen, at »barnebrude« er et ord opfundet af enten Støjbergs Integrationsministerium eller Berlingske for at få det til at lyde som noget slemt, når børn bliver gift. Og dén småborgerlige moral abonnerer man altså ikke på henne i Organet. Desværre for den herre korrespondenten har ordet barnebrud eksisteret i hvert fald siden 1919 ifølge Ordbog over det Danske Sprog. Ak ja, måske mageligheden alligevel kom i vejen for det der »research«?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.