Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Doven-elevens triumf

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

En gymnasielærer skrev forleden en kronik om gymnasiets forfald. Om dovne, uopdragne elever, hvis forældre ikke tåler at læreren maner til ro; om ledelser, der straffer lærere, som forsøger at undervise; og om et fagligt niveau, der nærmer sig det skræmmende ringe. Alvorlige sager, som bør bekymre enhver med kærlighed til viden, dannelse og uddannelse. Men der er ikke så mange af disse »enhver« i det danske uddannelsessystem, tilsyneladende. Var der det, fik forældrene til de uvorne unge naturligvis besked hjem om, at de passende kan finde en anden skole at spolere undervisningen på. Var der det, så røg enhver ledelse, der ikke som det mest selvfølgelige støtter sine undervisere, ud på røv og albuer. I stedet har vi en hoben voksne, der samarbejder dygtigt på at fastholde de unge i deres grænseløse (og –overskridende) dumhed. Det er nok konkurrencestatens skyld.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.