Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Doktor SoMe

BMINTERN - Mads Fuglede Groft
BMINTERN - Mads Fuglede Groft

Sociale medier har fået mig til at indse, at mange af mine medborgere har evner, som i den grad kommer bag på mig. Jeg har i årevis vidst, at de fleste af mine mandlige medborgere har en bedre taktisk indsigt end den til hver tid siddende landstræner i fodbold.

På det seneste har jeg i forbindelse med amerikanernes valg af præsident opdaget, at et massivt flertal af mine landsmænd mestrer den vanskelige kunst at fjerndiagnosticere folk med svære psykiatriske lidelser.

Prins Henriks vræleri over, at han aldrig er blevet konge, har også afsløret, at der er ufatteligt mange her til lands, der kan spotte demens på lang afstand, selv om det er en lidelse, som læger og særlige demensenheder traditionelt bruger mange undersøgelser til at udrede. Det kunne være interessant at vide, hvad alle disse begavelser mon ser, når de kigger i et spejl?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.