Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Doktor nyfødt

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

Der er gang i ligestillingen i akademia. På Oxford University giver man de kvindelige studerende 15 ekstra minutter til eksaminer i matematik og computervidenskab. Begrundelsen, som gives, er, at de kvindelige kandidater i højere grad påvirkes negativt af »tidspres«. Og det er jo fint nok, men hvorfor nøjes med dét? Hvorfor ikke simpelthen uddele doktorgrader til piger ved fødslen? Vi ved jo – fra grundige studier af fupvidenskabelig, postmoderne nonsens, bragt til torvs af hel- eller halvautonome feminister – at kvinder er forfordelt fra fødslen. Hele verden, og dermed også videnskaben, er tegnet af mænd; hvorfor skulle en stakkels pige underlægge sig studier i noget, der slet ikke repræsenterer hende? Nej, løsningen ligger lige for. Naturligvis kombineret med en fjernelse af ethvert hankønsvæsen fra universitetslivet. Ellers bliver der jo aldrig ligestilling, vel?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.