Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Dobbeltstraf

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

En handlekraftig regering agter at bekæmpe dem, der deltager i bandekrig og andet uvæsen. Et af de seneste initiativer er, at man vil fratage alle, der er straffet for banderelateret kriminalitet en del af deres bistandshjælp.

Da mindst 60 pct. af bandemedlemmerne er på bistandshjælp, vil det rette et ødelæggende slag mod taberne og afholde andre fra at søge ind i banderne.

Groft sagt er helt enig, bortset fra at det bryder med et dansk princip mod at straffe to gange. Hidtil har man betragtet strafafsonere som almindelige borgere efter udstået straf. Det kan i øvrigt godt undre, at bandemedlemmer bare får bistandshjælp. Groft sagt troede, at man skulle aktiveres og stå til rådighed for arbejdsmarkedet og ikke bare fik udleveret skillingerne, men det er åbenbart en misforståelse.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.