Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

DKP 2.0

Mikkel Andersson Groft sagt
Mikkel Andersson Groft sagt

Det er ikke meget, man har hørt til Danmarks Kommunistiske Parti siden Murens fald. Men savner man partiets retorik, er det dog rørende at se, hvordan Dansk Folkeparti – i genren kompromisløs Kreml-apologi – stolt bærer fanen videre. I en kronik af Søren Espersen og Marie Krarup kan man eksempelvis læse, at deres modstandere er »rasende og frådende opviglere, nutidens nye koldkrigere«. At Putin annekterede dele af et naboland og sendte tropper hertil er ifølge Marie Krarup også »først og fremmest sket på vestlig foranledning«. At balterne sidder i en »farlig situation«, som antageligvis kan tvinge Putin til – utvivlsomt stærkt mod sin vilje – at sætte tropper ind her, er selvsagt også EU og NATOs skyld. Nu mangler der kun et par afghanerpelse og en fredsmarch, før billedet er komplet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.