Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Dieselforbud

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

I Stuttgart har man besluttet at forbyde dieselbilers adgang til byen. Københavns miljø- og teknikborgmester, Morten Kabell, er grøn af misundelse og opfordrer Folketinget til at give progressive byer lovgrundlaget for at gøre det samme. Han har nemlig bred opbakning i byrådet. Nu må vi gå forrest og sikre københavnerne ren luft, så folk ikke dør af luftforurening.

Groft sagt bakker endnu en gang op om et visionært initiativ og opfordrer til, at man griber om nældens rod i samme omgang. Københavnerne dør nemlig i langt større omfang af rygning, usunde spisevaner og mangel på motion. Københavns Kommune bør derfor forbyde københavnerne at ryge, spise usund mad, og de skal træne mindst en time om dagen. Vil de ikke det, skal de flytte til en anden by.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.