Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

DFs sexdukker

BMINTERN - Edith Thingstrup
BMINTERN - Edith Thingstrup

Dansk Folkeparti har fremsat et beslutningsforslag om at forbyde vandpistoler. »Hvis der er folk, som er massemordere, så skal de i behandling og ikke anspores til at fortsætte med deres syge forehavende ved at skyde med vandpistoler,« siger retsordfører Peter Kofod Poulsen (DF) til Information.

Undskyld! Fake News. Dansk Folkeparti har til gengæld fremsat et beslutningsforslag om, at børne-sexdukker bliver omfattet af straffelovens paragraf om børnepornografi. »Hvis der er folk, som er pædofile, så skal de i behandling og ikke anspores til at fortsætte med deres syge foretagende ved at købe dukker af børn,« siger retsordfører Peter Kofod Poulsen til Information. Forskerne advarer mod et forbud, men skidt pyt. Det bliver interessant at følge, hvordan anklagemyndigheden vil definere, om en sexdukke har en form, der ligger over eller under den seksuelle lavalder. Men vi hører gerne om Peter Kofod Poulsens bud på dette.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.