Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Det støver stadig

Klaus Kjøller Groft
Klaus Kjøller Groft

Først troede alle, at en ny politiskole skulle ligge i Herning. Men så fortalte Vejles borgmester, at der allerede lå en nærmest nøglefærdig politiskole i Vejle. Der manglede bare en støvsuger, så kunne undervisningen starte. Og både Trine Bramsen (S) og Peter Kofod Poulsen (DF) supplerede med, at almindelig sund fornuft sagde, at det var hurtigere at starte i allerede byggede bygninger end at skulle begynde helt forfra. Så derfor mente de ikke, at man behøvede vente til 2020 i Herning, men kunne begynde allerede i 2018 i Vejle.

Nu konstaterer Bygningsstyrelsen så, at det af sikkerhedsmæssige grunde vil være umuligt at lukke politielever ind på byggeområdet i Vejle før 2020. Der manglede altså meget mere end en støvsuger i Vejle. Og meget mere end almindelig sund fornuft i hovedet på Trine Bramsen og Peter Kofod Poulsen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.