Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Det skulle være så godt

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Berlingske fortalte søndag om de kontaktpersoner på hospitalerne, som alle officielt går ind for, men som alligevel efter flere år ikke er virkeliggjort. Forklaringen er den simple, at der altid er mange flere patienter end systemet kan behandle tilfredsstillende. For at holde stressniveauet nede tvinges de ansatte derfor til at afmontere patienten som menneske. Patienter behandles derfor ikke som hele mennesker, men som en ansamling af organer, hvor man så behandler det organ, som ikke fungerer. Patienter med flere dårligt fungerende organer falder så uheldigvis ned mellem flere afdelingers køer, og ingen lægger sig i selen for at ændre det, da det kun vil øge arbejdsbyrderne. Men da alle officielt går ind for, at patienten kommer før systemet, så beklager alle ustandseligt, at kontaktpersoner ikke findes. Kun hvis den dag kommer, hvor der opstår blivende knaphed på patienter, vil vi på alle hospitaler se tjentivrige kontaktpersoner, som servicerer hele menneskepatienter.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.