Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Det er rystende

Et godt spørgsmål er, hvad man egentlig kunne have fået for de omkring 10 milliarder kroner, som uopmærksomme medarbejdere i Skat har sløset bort ved at refundere ikke-indbetalt selskabsskat uden overhovedet at tænke over det, selv om advarselslamperne blinkede. Man kunne, viser det sig nu, hvis pengene havde været kommunale, fået åbnet Ladegårdsåen i København og skabt et enestående rekreativt område. De planer har man opgivet, fordi 10 milliarder nu en gang er mange penge også selv om, man får noget for dem. Man kunne også have fået så meget andet, som man ikke får og måske alligevel ikke havde fået. Men det er vigtigt for overhovedet at bevare tilliden til systemet at blive ved med at holde fast i den sag og placere et ansvar, for det kan jo ikke være rigtigt, at så mange penge bare kan forsvinde, uden at vi får en forklaring, uden undskyldning til de mange, hvis penge er forsvundet ud i en desværre ikke så blå luft endda. Ledelsen af Skat tilsyneladende ikke så meget som ryster på hånden, mens vi andre både ryster på hovedet og er rystede og bliver ved med at være det, indtil Skat kommer med en rigtig god forklaring.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.