Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Det er ren gas

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Den amerikanske viceenergiminister Robin Dunnigan er en flink og betænksom dame. Hun bekymrer sig over, at vigtige NATO-lande som f.eks. Tyskland bliver afhængige af russisk naturgas. Hun mener derfor, at en ny gasledning gennem Østersøen ikke er i EUs interesse og opfordrer Danmark til at sige nej til, at ledningen kan føres gennem dansk område. Groft sagt ved, at et dansk nej ikke vil hindre ledningen, blot lægge den et andet og mindre hensigtsmæssigt sted. Ledningen vil også ifølge Robin gå ud over Ukraine. Heldigvis er amerikanerne allerede i gang med at finansiere en gasterminal i Polen til flydende gas. Så vil USA helt uegennyttigt sørge for, at EU ikke bliver afhængig af den russiske gas. Det er ikke forretning, men sikkerhed, og så er det jo fint nok.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.