Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Det er ikke let

Lars R Møller
Lars R Møller

Nu har stort set alle, undtagen regeringen forstås, brokket sig over, at man har smølet med beslutningen om at placere en politiskole vest for Storebælt. Det var simpelthen for ringe. Så traf regeringen langt om længe en beslutning. Den skulle ligge i Herning. Nu er det også galt. Herning har nemlig en borgmester fra Venstre, så det lugter lidt af korruption eller kammerateri. Det er også helt galt, at alle de kommuner, der har anvendt skattekroner for at få politiskolen i deres by, har spildt deres penge ved den formastelige beslutning. Groft sagt synes ikke, at det er let. Nu har man endelig fået en beslutning, og at Dansk Folkeparti råber højest om at spilde skattekroner må vist bero på en erindringsforskydning.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.