Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Det er da tossi

Lars Møller
Lars Møller

Der mangler fængselsbetjente. Fængselsforbundet foreslår, at man gør uddannelsen mere attraktiv ved at ændre den til en professionsbachelor. Det skulle få flere egnede unge til at søge uddannelsen.

Da politiet for nylig manglede betjente, nedskar man deres uddannelse, så man fik flere gennem systemet hurtigere. Man afskaffede også professionsbacheloren. Nu bakker Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti op om det modsatte forslag. Pga. mandskabsmangel.

Groft sagt fatter ikke, hvordan man kan afhjælpe personalemangel ved at gøre en uddannelse længere, når man gjorde det stik modsatte for politiet. Måske kan behjertede politikere forklare det på en letfattelig måde. Groft sagt venter i spænding.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.