Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Det eneste ansvarlige

Så skete det: Bycyklerne til 17,5 millioner gode skatteborgerkroner bliver sløjfet. Årsagen er, at firmaet, der producerer cyklerne, ikke kan levere dem til tiden. Det var jo slet ikke til at forudse – planøkonomi, ødselhed og inkompetence er jo ellers en garanti for succes. Tænk blot på IC4-togene, DR-husbyggeriet eller den drakonisk forsinkede (og fordyrede) metro, men lad nu det ligge. Røde politikere adskiller sig som bekendt fra resten af menneskeheden ved ikke at kunne lære af erfaringen. Adspurgt om sagen bedyrer teknik- og miljøborgmester, Morten Kabell (Ø), at han er »meget ærgerlig« over forløbet. Det »må vi så drage konsekvensen af ved at smække pengekassen i for at begrænse tabet. Det er det eneste ansvarlige,« siger Kabell, der i stedet vil bruge pengene på eksempelvis bedre cykelstier (!) Når en Enhedsliste-borgmester taler om »ansvarlighed,« ved vi alle sammen godt, at det ender i hat, briller, gøgl og dyre dialogbænke. Er der dog ikke snart nogen, der ringer efter en voksen derinde i forvaltningen?

 

 

 

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.