Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Det andet Gaza

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

Politiken har udsendt Anders Jerichow til Orienten – Gaza. Og det måtte jo komme: Gaza er på størrelse med Langeland, som han fortæller. Kan de ikke snart finde en ny sammenligning? I Gaza hænger de unge palæstinensere (mænd) på gadehjørnene. De kan ikke komme ud, for israelerne har i 12 år hindret beboerne i at komme ud. Hvem er mon så de mange mennesker ved grænseovergangene? Og hov: Har Jericow ikke glemt Egypten? Har de også lukket grænsen? Men altså: Om to år er Gaza ubeboeligt. Det siger FN. Så det er sandt. Hvis er skylden? Israels og USAs. Golfstaterne har jo ingen penge. Dem bruger de på europæisk fodbold. Er Gaza ved at »nedsmelte«, som de skriver? Groft sagt vil gerne opfordre alle til at gå ind på Gaza University’s Facebook-side. Så vil man se et andet Gaza. Rulletrapperne i shoppingmalls og iPhones fungerer fint.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.