Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Den unge asylmor

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

Socialister og jurister jager som bekendt Inger Støjberg, der aldrig er fredet. Socialisterne og juristerne er bogstavtro lovlydige, og de er ligeglade med unge asylpar fra Syrien. Hvad gemmer der sig ikke af fortællinger om dem? »Unge asylpar«? Her troede vi, det var ældre mænd med purunge piger, men det passer ikke. Er det her ikke vildt spændende? Et asylpar, hvor konen på 17 er gravid. Hun blev det nok allerede som 16-årig. Der var ingen kondomer i lejren. Det er lige til reality-TV: Unge asylmødre. Og endnu mere spændende. Hende den unge mor har klaget til ombudsmanden, fordi Inger har adskilt det unge par. Det er jo ren Romeo og Julie. Parret må godt nok have en masse kompetencer. Det er først lykkedes at flygte fra Raqqa og nå helt til Danmark. Dernæst er det lykkedes at finde ud af, hvordan man udarbejder en klage til ombudsmanden. Har de fået hjælp af en lektor i forvaltningsret? Det er da en romantisk historie. En skam, vi aldrig får den fortalt, for Politiken og Enhedslisten er desværre kun optaget af lovparagraffer og kedelig jura. En dag hører vi nok om, hvordan det unge par og deres børn har beriget dansk kultur.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.