Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Den totale inkompetence

Klaus Kjøller: Transportminister Henrik Dam Kristensen og Venstres trafikordfører Kristian Pihl Lorentzen har begge naiv tiltro til, at advokatfirmaet Bruun & Hjejle kan placere et eventuelt ansvar i sagen om DSB, der bad PR-bureauet Waterfront om at holde journalist Lars Abild beskæftiget med noget andet end at skrive kritisk om DSB.

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Men hvad forstand har bønder (her: jurister) på agurkesalat? I sin kerne handler sagen ikke om jura, men om image og etik: Alle vælgerne holder med eneren Lars Abild som tappert kæmpede for at få sandheden om den tumpede kolos DSBs skandaler ud til os allesammen. Lækagen af en mail fra Waterfront til en underdirektør i DSB bestyrker bare vælgernes indtryk af DSBs tragiske, totale inkompetence. Det har ikke en pind med juridiske finesser at gøre.

Derfor er det absurd, at både politikere og DSBs ledelse nu sylter sagen hos et advokatfirma, og derved bilder alle ind, at sagen handler om formelle regler. Men sagen handler om etik og vælgeropbakning. Altså lige præcis sådanne emner, som Dam Kristensen og Pihl Lorentzen er eksperter i. I mangel af bedre. Uhyggeligt nok.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.