Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Den rette profil

Lars R Møller
Lars R Møller

Tre såkaldte profilgymnasier optager de fagligt stærkeste elever fra folkeskolen. Et profilgymnasium tilbyder en helt særlig uddannelse, som bygger på faglige forudsætninger hos eleverne. Her optager man ikke efter bopæl, men efter elevernes forudsætninger. Man skulle tro, at det var godt, men ifølge Annette Lind fra Socialdemokratiet er det skidt. Alle gymnasier skal nemlig tage deres del af de svage elever. Den der elitetankegang strider nemlig mod den socialistiske grundtanke om, at alle skal være lige dumme. Groft sagt er enig og forlanger, at tanken indføres over alt. Den Kongelige Ballet skal optage mindst 25 elever, der ikke kan danse, og operaen mindst 12, som ikke kan synge. På den måde skal vi hurtigt få ram de kompetente

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.