Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Den lille Hassan

Claes Kastholm Hansen
Claes Kastholm Hansen

Ved sin debut som politiker meddelte den råbende digter Yahya Hassan bl.a., at »i et nordisk skær er Danmark efterhånden blevet den belemrende lillebror, som gylper i tide og gylper op i utide, vækker én om natten og stadig tisser i bukserne, skider i bukserne, skal have ble på og smitter alle med børneorm, vræler og falder i brønden og leger med de slemme drenge og laver ulykker«. Herom skriver Politiken, der som bekendt er den gode tones vogter, nu i sin leder: »Moderate synspunkter i et stimulerende sprog om en vigtig sag. Velgørende.« I samme avis kalder socialdemokraten Mette Viktoria Pabst og Rasmus Brygger, tidligere landsformand for Liberalt Alliances Ungdom, den råbende digter, som formentlig kun er »politiker« i et par uger, for »Politikens barnestjerne«. Velgørende.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.