Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Den lille forskel

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Forleden var Socialdemokraternes finansordfører, Jesper Petersen, og Venstres næstformand, Kristian Jensen, i DR2 Deadline for at debattere hinandens økonomiske forslag.

Anledningen var Venstres påpegning af de mange forslag fra S, som først skal finansieres efter næste valg. Begge politikere er yderst kedelige bankmandstyper. Petersens profilerende begivenhed er, at han lige er kommet ind fra SF og straks røget til tops i S, uden at nogen rigtigt forstår hvorfor. Jensens profilerende begivenhed er, at han tabte formandsopgøret med Løkke, uden at nogen rigtigt forstår hvorfor. Det er altså to politikere, som begge helt mangler en positiv historie, der kan give deres figur lidt glamour. Debatten viste, at de er lige gode til at udvælge få, brugbare detaljer fra uoverskuelige økonomiske forslag og iklæde dem manipulerende sprogdragt. De færreste seere kan altså kende forskel på dem. Derfor bør de næste gang optræde med henholdsvis røde og blå balloner bundet i ørerne, så seerne kan se forskel.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.