Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Den Helle, vi kender

Eva Selsing
Eva Selsing

Sossernes valgkampagne blev skudt i gang med nytårstalen. Derfor var vores statsminister på charmeoffensiv i Bilka Ishøj forleden. Herfra kunne man se billeder på Facebook af Helle, i varm samtale med en kvinde fra Makedonien og med et spædbarn i den ministerielle favn. Alt sammen meget lunt og meget gennemskueligt, som taget ud af en pixibog om folkeforførelse. Thornings kampagnefolk må jo tænke, at den slags virker. Det er bare svært at tro: Hvem opfatter vores smukke, veluddannede, kosmopolitiske leder som en af folket? Det er der jo ikke rigtig nogen, der gør, vel?

I disse autenticitets-tider, hvor alt handler om at være ægte, om at »være den, man er«, burde strategien have været stik modsat. Hvad med at sætte statsministeren ind i forrretningen Birger Christensen, i hjertelig samtale med en ekspedient, mens hun holder en flot taske? Det er jo den Helle, vi kender.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.