Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Den dyreste P-plads

Edith Thingstrup.
Edith Thingstrup.

Staten har brugt 56 mio. kr. på nye godsterminaler i Esbjerg og Hirtshals for at flytte gods fra veje til jernbaner. Men terminalerne står øde og ubrugte hen. Ingen virksomheder har kunnet se en forretning i at bruge dem, skriver Jyllands-Posten.

Trafikordfører Henning Hyllested fra Enhedslisten har støttet begge projekter. Og han ærgrer sig:

»Det er trist at se på. Terminalen i Esbjerg er anlagt forkert, selv om man blev advaret på forhånd. Men holdningen var, at nu var pengene afsat, så skulle de også bruges,« forklarer han.

Kritikere kalder terminalerne Danmarks dyreste parkeringsplads. Det er påviseligt forkert. Terminalerne er muligvis Danmarks næstdyreste parkeringsplads. Den dyreste hedder Folketinget. Der parkerer man mennesker, som er for uduelige til at drive privat virksomhed.

Men når nu pengene til Folketinget er afsat, må man vel hellere putte folk ind i det. Eller hvad?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.