Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

De troende

Claes Kastholm Hansen
Claes Kastholm Hansen

I en læserbrevsdiskussion i Jyllands-Posten mellem den stoute radikale veteran Jens Bilgrav-Nielsen, der i sin tid gik imod anskaffelsen af nye krigsskibe, fordi de var udstyret med kanoner, og Anders Vistisen, medlem af EU-parlamentet for Dansk Folkeparti, undrer sidstnævnte sig. Det, han undrer sig over, er, at De Radikale tror, at EU er løsningen på alle problemer – »også på områder, hvor EU har spillet totalt fallit«. Det ville hr. Anders Vistisen ikke have undret sig over, hvis han kunne sin historie. Så ville han vide, at da alle andre havde forladt EUs forgænger, Folkeforbundet, fordi de indså, at det ikke kunne forhindre Hitlers krig, drog Danmarks udenrigsminister, den radikale P. Munch, troligt ned til Folkeforbundets hovedsæde i Genève og holdt freds- og nedrustningsmøder med sig selv. Almindeligvis opfattes De Radikale som et religionskritisk parti. Det er ikke tilfældet. De Radikale dyrker internationale organisationer og traktater, som var de givet af Gud og bragt til menneskene af Moses.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.