Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

De stakkels Konservative

Edith Thingstrup
Edith Thingstrup

Ifølge Stine Bosse – den nu fyrede bestyrelsesformand for Det Kongelige Teater – har hun flere gange fået tilbudt en ministerpost. Da hun fra 2003 til 2011 var direktør i forsikringsselskabet Tryg, takkede hun to gange nej til at blive minister i en Venstre-ledet regering, siger Bosse til Berlingske.

»Den første gang var jeg lige blevet direktør, og der synes jeg, det var ufint at skifte så tidligt,« forklarer Bosse til Berlingske. I betragtning af, at kursen på Trygs aktier steg 4,8 procent, da hun forlod virksomheden, burde hun nok have gjort det tidligere. »Anden gang sagde jeg nej, fordi jeg ikke kunne se mig selv i værdifællesskab med støttepartiet,« fortsætter Bosse, som ved sidste folketingsvalg stillede op i annoncer med Socialdemokraterne.

Groft sagt deducerer. Lars Løkke har altid været klar over, at Stine Bosse var socialdemokrat. Hun stiftede nemlig som ung en afdeling af den socialdemokratiske ungdomsorganisation, DSU, i Gilleleje – naboby til Løkkes Græsted. Ergo må det have været de Konservative, som i 2000ernes brandudsalg tilbød Bosse en ministerpost, hele to gange. Hvor må det dog have været en desperat tid for de stakkels Konservative.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.