Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

De røde justits-svende

Professor Peter Nedergaard til Groft sagt
Professor Peter Nedergaard til Groft sagt

For nylig påviste Det danske Menneskerettighedsinstitut, at danske domstole udviser kriminelle udlændinge langt mindre end den europæiske menneskerettighedskonvention tillader. Dommerne i danske domstole tager således mere hensyn til de kriminelle end til ofrene. Dommerne rekrutteres i vidt omfang via Justitsministeriet. Danmarks største ekspert i indvandringsstatistik, professor P.C. Matthiessen, har netop udgivet sine erindringer. Heri fortæller han også om, hvordan et »uvilligt og trægt«. Justitsministerium modarbejdede udviklingen af statistikken om indvandringen. De relevante medarbejdere heri var aldrig til stede og undlod at besvare henvendelser. Nogle beskylder DR for at huse røde lejesvende. Men det er tilsyneladende vand ved siden af Justitsministeriet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.