Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

De onde, hvide kristne

Hans Hauge
Hans Hauge

En hvid generalsekretær, Trine Christensen fra Amnesty International, omtaler sig selv som et »vi«. Og »vi«, Trine Christensen, vil opfordre »alle lande – også Danmark – til at arbejde for, at USA ikke underminerer menneskerettighederne«. Vi må håbe, at alle lande og vel også USA hører Christensens opfordring, for ellers er det vel blot selvfed retorik? Christensen har ingen eksempler på, at USA underminerer menneskerettighederne, men det kommer nok, håber hun. Hvem vil det gå ud over i USA de næste fire år? Det ved hun. Alle dem, der ikke er hvide og kristne. Regeringen består nemlig af hvide kristne. Er hvide kristne da særligt onde? Hillary og Bill var hvide og kristne. Bush var. Reagan var ikke. Nixon heller ikke. Obama var en from kristen, men måske mener Christensen ikke, at han var hvid, for det er kun eumenalinen i epidermis’ basale cellelag (hvidhed), der er ødelæggende for de menneskerettigheder, som blev opfundet af en hvid, kristen, amerikansk kvinde.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.