Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

De mærkelige

Claes Kastholm Hansen: På tirsdagens samråd med kulturminister Uffe Elbæk ville Enhedslistens kulturordfører - en folkloristisk skikkelse ved navn Jørgen Arbo-Bæhr - vide, om kulturministeren selv mente, at den pris, der var betalt for de talrige kulturministerielle arrangementer på Akademiet for Flik, Flak og Flop, var i orden, og det skulle være en mærkelig kulturminister, der mente noget andet.

Claes Kastholm Hansen
Claes Kastholm Hansen

Det er han ganske vist også, men ikke mere mærkelig, end at han er vennernes ven ligesom i sin tid daværende miljøminister Hans Christian Schmidt fra Venstre. Til gengæld er Sten Bønsing, lektor i bl.a. forvaltningsret på Aalborg Universitet, temmelig mærkelig. Han mener ikke, at Uffe Elbæk har været inhabil, hvilket er formelt rigtigt ifølge Forvaltningsloven, men ikke reelt, for i det øjeblik, mistanken om inhabilitet overhovedet kan rejses med vægt, er man allerede begyndt at gå planken ud. Den allermærkeligste blandt dem, sagen vedrører, er derfor statsminister Helle Thorning-Schmidt, som på pressemødet i går bekendtgjorde, at Uffe Elbæk er kulturminister mange år endnu. Men det var måske blot et forsøg på at vise, at hun har humor eller i hvert fald galgenhumor.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.