Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

De Konservatives redning

Eva Agnete Selsing
Eva Agnete Selsing

Dommedag er afværget for Det Konservative Folkeparti. Ole Stephensen, kendt fra »Eleva2ren« i 1990erne, stiller op til Folketinget. Endda i den storkreds, hvor Rasmus Jarlov også er opstillet. Og det kan kun blive godt.

Lige nu er der nemlig hele to i folketingsgruppen, der interesserer sig for islamismen som den største trussel mod fædrelandet, nemlig Jarlov og Khader. Resten går mest op i vejret og grundskyld og nuttede dyr. Lykkes det partiet at få erstattet Jarlov med Ole Stephensen, som, efter eget udsagn, særligt føler for det grønne og savner »anstændig kommunikation«, er det partikonservative mål meget tæt på at være opfyldt. Så kan man stort set skifte »Gud, konge og fædreland« ud med »Miljø, grundskyld og tonen« – hvorefter vælgerne vil strømme til. De vil nok ikke være konservative, men hvem går også op i den slags længere?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.