Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Data-adgang

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Forsvarsministeriet overvejer at udvide beføjelserne for Center for Cybersikkerhed under Forsvarets Efterretningstjeneste, så det kan få adgang til folketingsmedlemmers e-mail, patientjournaler og recepter. Dette uhyrlige forslag afstedkom kritik og advarsler fra IT-sikkerhedseksperter og politikere. Efterretningstjenesten skal ikke kunne stikke sin næse i danskernes fortrolige sager. Chefen for centret, Thomas Lund-Sørensen, anfører, at man kun er interesseret i at beskytte folks data. Det kan man altså kun, hvis man overvåger trafikken. Groft sagt er enig i kritikken. Man ved aldrig, om der sidder en eller flere tys tys-kilder og lækker informationer. Så er det bedre, at hackere uforstyrret kan skaffe sig informationerne og sælge dem på almindelige forretningsvilkår.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.