Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Danske Lee-eksperter

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

Ligesom man før i tiden kunne kongerækken, viser det sig nu, at en stor gruppe danskere ved så meget om Sydstaternes historie, at de har kunnet fælde moralske domme over dette onde menneske, Robert E. Lee. Han, hvis statue skal fjernes af de venstreorienterede billedstormere i Virginia. Det er opløftende og overraskende, at der er så stor viden om generalen og universitetsmanden Robert E. Lee. De mange Lee-eksperter må have haft dygtige engelsklærere. Man kunne måske mistænke dem for at have kigget lidt på Wikipedia, amatørernes leksikon, men det er ikke fair. Og der er stor fornøjelse forbundet med at fælde en fordømmende dom over en afdød. I og med at man gør det, har man iscensat sig selv som etisk, moralsk og god. Man gør det på Facebook, så alle kan se det. Det hed i gamle dage farisæisme, men det ord kender de moralske Lee-kendere nok ikke.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.