Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Dansk Radikalparti

Klaus Kjøller Groft
Klaus Kjøller Groft

Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl optræder som turtelduer. Dansk Folkeparti er ikke kun blevet stuerent. Nu er partiet blevet så voksent, renskuret og fyrigt, at S byder op til sjov i dobbeltsengen. Men Tulle gør sig kostbar gennem sin budbringer Peter Skaarup, som til Berlingske torsdag afviser at pege på Mette som statsminister. DF sidder netop ikke i regering »for at kunne tale på tværs af rød og blå blok«. Og: »For os er det slet ikke så afgørende, hvem der er statsminister. Det afgørende er, hvilken politik der bliver ført.« DF lyder her fuldstændig som de Radikale i gamle dage. At DF blev stueren og lagenklar, er måske til at begribe. Men at DF nu helt naturligt bruger talemåder kendt fra partiets ærkefjender, de Radikale, betyder, at dansk politik nu kun giver mening som absurd teaterstykke.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.