Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Dansk forsvenskning

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Flere medier oplyser, at en gruppe forældre i en række daginstitutioner i København kræver, at der ikke bliver ansat mandlige pædagoger i institutioner. Historien er så langt ude, at den umiddelbart kun giver mening, hvis kravene kommer fra forældre af »anden etnisk herkomst«. Men hverken tv2.dk, eb.dk (Ekstra Bladet) eller Jyllands-Posten antyder i deres versioner af historien, at dette er tilfældet. Når disse normalt ret eksplicitte medier ikke giver denne yderst relevante oplysning, så må det betyde, at der faktisk er tale om kernedanske forældre til Ida og Erik, som sensationelt har forladt tanken om ligestilling mellem kønnene. Men hvorfor er der ingen af medierne, der interviewer disse kernedanske forældre, så vi kunne høre deres argumenter? Desværre er det eneste svar, at det er, fordi der ikke findes så vanvittige, etnisk danske forældre. Så den egentlige sensation i historien er, at danske medier nu optræder lige så politisk korrekt, som svenske har gjort i mange år.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.