Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Dans gode råd

Så kom de endelig, de længe ventede tre spiseråd fra fødevareminister Dan Jørgensens tænketank. De er smaddergode: Dan synes, at folk skal lave mad selv, bruge råvarer (!) og spise sammen med andre. At komme frem til dette krævede blot en folkehøring, et panel af eksperter, og guderne må vide hvor mange skattekroner.

Onde og grimme tunger vil hævde, at det måske ikke var nødvendigt at bekoste så meget på noget, der nærmer sig det elementære. Men hvis det er det, de unge vil have, kan vi da supplere Dans gode råd med et par yderligere:

»Du skal ikke spise chips til morgenmad. Så bliver du nemlig tyk.« Eller: »Undgå at drikke saltsyre; det kan give nogle irriterende, sure opstød.« Og endelig, favoritten: »Snyd i skat – det, du betaler til fælleskassen, går alligevel ikke til de trængende, men til Dan Jørgensens glade, overflødige projekter.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.