Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Danmarks førende vrøvler

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Dadaisme, eller kort sagt: Vrøvl og idioti, har de senere år vundet stigende popularitet her i landet. Fremtrædende, veletablerede udøvere af dansk dadaisme er den gakkede komiker Anders Lund Madsen, og det livsfilosofiske vrøvlehoved, Thomas Blachman. Nyeste skud på stammen er »Dovne Robert«. Efter at have dadaiseret kontanthjælpssystemet ved at nægte at tage »skodjob« gør han nu karriere som TV-reality-stjerne, reklamesøjle, foredragsholder og giver interview til internationale medier. Og i anledning af, at han opstiller som løsgænger ved kommunalvalget, har han torsdag sat bagsiden af dagbladet Politiken i sving med at finde et egnet valgslogan. Efter flere spalters interview, som skal motivere læserne til at indgive forslag, afslutter Robert med denne tilsyneladende uskyldige selverkendelse: »Put en mønt i mig, så snakker jeg«. Men det er jo i virkeligheden det perfekte slogan til Roberts valgkampagne! Dette stunt i Politiken viser, at Robert er landets førende dadaist. Hverken Lund Madsen eller Blachman har udskrevet en slogankonkurrence og samtidig selv givet løsningen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.