Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Danmark 2017

BMINTERN - Mads Fuglede Groft
BMINTERN - Mads Fuglede Groft

Vi lever i et land, hvor man netop har hældt giftig maling ud i store dele af Mindeparken i Aarhus for at understrege en banal pointe, der får Morten Albæks livsvisdom til at virke indsigtsfuld, og som er så selvfølgelig politiserende, som det er selvfølgeligt, at det er betalt med vores alles skattekroner.

Vi lever også i et land, hvor man afholder Distortion midt i København, så alle i området er tvungne gæster på en art dement Roskildefestival, hvad enten de vil det eller ej – og opfordres til at købe vandpistoler til at forsvare deres private ejendomsret. Og vi lever i et land, hvor en 75-årig mand risikerer at komme i fængsel, fordi han har malet sit eget hus i en forkert blå farve. Det er noget af det, der bliver bøvlet at forklare mine ufødte børn, når talen falder på Danmark 2017.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.