Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Corydons frihed

BMINTERN - Klaus Kjøller Groft
BMINTERN - Klaus Kjøller Groft

Socialdemokratiets tidligere mægtige finansminister Bjarne Corydon – også kendt fra satiren »Den hemmelige socialdemokrat« (2014) som Don Corydone« – garanterer i Jyllands-Posten, at »Børsens journalister vil være frie til at dække alle de sager, jeg har været involveret i«. Godfather selv kunne ikke have sagt det bedre. Den store arbejdsløshed blandt journalister gør det ekstra let for medieledelser at styre effektivt gennem indirekte, uformelle signaler. Og når Børsens journalister i fremtiden helst undgår alt, der har noget at gøre med Corydons gamle møgsager, så er det udelukkende, fordi de aktivt har brugt deres journalistiske frihed, således som deres nye chef tydeligt har fremhævet. Corydons frihedserklæring er en opdatering af Godfathers »tilbud, der ikke kan afslås« til dansk medienutid.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.