Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Claus Hjorts lov

BMINTERN - Klaus Kjøller Groft
BMINTERN - Klaus Kjøller Groft

Kritik fra Rigsrevisionen og eksperter af beregninger bag milliardindkøb af kampfly preller af på forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen. Han fastholder, at 27 fly kan klare alle opgaver, og at prisen holder. Men skandalerne med IC4, Skats, politiets, Sundhedsplatformens og Banedanmarks IT-systemer har lært alle danskere, at Murphys Lov er uden nåde, når det gælder ambitiøse, offentlige projekter: Hvad der kan gå galt, går galt. Og det koster hver gang skatteyderne kassen. Det ved den jordbundne, erfarne Hjort naturligvis bedre end de fleste. Derfor fremhæver han flittigt, at intet er mørklagt og alt lagt åbent frem om flykøbene. Klogt!

Når Murphys Lov er vor skæbne, er det bedst at følge den i samlet, oplyst, solidarisk flok, beslutsomt anført af områdets minister.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.