Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

CBS er den nye Unger

Eva Agnete Selsing
Eva Agnete Selsing

Jagtvej 69 blev ryddet, og venstreekstremisterne rykkede ud som naboer til deres åndelige fæller i Islamisk Trossamfund. En lykkelig historie, men der er lidt utjekket i Nordvest-kvarteret, så derfor har de radikale gøglere også bygget rede et finere sted. CBS mere præcist. Her læser man venstreekstrem filosofi i uskøn blanding med managementbullshit og lidt økonomi. Og så kan man komme til »mangfoldigheds-fejring« i anledning af skolens 100 års-fødselsdag. Her vil det være muligt at »låne en fordom for at lære mere om stigmatiserede grupper« og lege med kønsidentitet uden stereotype forventninger. Man kan også deltage i en »hvid bevidsthed og hverdagsracisme«-workshop, hvor det (selvfølgelig) underforstås, at hvide mennesker er racister.

Alt sammen smadderflot. Men givet at hvide, midaldrende mænd er tidens mest forhadte, stereotypificerede og race-marginaliserede gruppe, må det forventes, at CBS er særligt opmærksom på denne udsatte gruppe på mangfoldighedsdagen. Det skal nok blive godt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.