Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Cannabis – sæt i gang

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Det virker som om, at lægestanden ikke fatter, at Folketinget laver landets love, som alle haver at rette sig efter. Som bekendt vedtog Folketinget, at læger skulle udskrive cannabis til værdigt trængende patienter, og nu er der nogle, der nægter at gøre det. Bare fordi der ikke findes videnskabelige resultater.

Groft sagt må kalde til orden. Når Folketingets medlemmer, der som bekendt rummer al verdens visdom, har bestemt, at cannabis er godt for folket, kan det ikke nytte, at fagfolk ikke vil udskrive dette lægemiddel. Der er jo ingen tvivl om, at hvis noget mod forventning går galt, er det da politikernes ansvar, ikke den pågældende læge, og vedkommende vil da ikke miste sin autorisation. Alle politikere vil stå i kø for at tage ansvaret, så det er bare med at komme i gang.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.