Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Brosbøl udtaler sig

Edith Thingstrup.
Edith Thingstrup.

Miljøminister Kirsten Brosbøl er ikke så tit i medierne. Vi rækker hende derfor en hjælpende hånd og gør opmærksom på en pressemeddelelse, som ministeren netop har udsendt. »Bliver du mere glad af at lægge konservesdåser i containeren til metalaffald eller købe tøj af økologisk bomuld?« spørger den officielle skrivelse. Og svaret viser sig at være ja, ifølge tal fra Institut for Lykkeforskning. Det glæder miljøministeren. »Vores klode kan ikke følge med det forbrug af ressourcer, som finder sted i dag. Derfor er vi nødt til at tænke mere bæredygtigt. Både virksomheder og forbrugere skal blive bedre til at udnytte ressourcerne effektivt til gavn for vækst, økonomi og miljø. Og så er det da dejligt, hvis man samtidig bliver et lidt gladere menneske,« erklærer Brosbøl. Vi glæder os på ministerens vegne over, at hun dermed fik en mulighed for at udtale noget og komme i avisen. Men vi undrer os over, at socialdemokraten Brosbøl er så glad for genbrug. Kunne hun ikke spørge sine partifæller, hvorfor de så rask væk har smidt deres gamle politik ud?

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.