Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Bramsen målløs

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Socialdemokratiets retsordfører, Trine Bramsen, er ustandseligt i TV. Da det er umuligt for seerne at opfatte, hvad hun siger, uden samtidig at opfatte hendes person, så er indtrykket af hendes person en vigtig faktor, når alle de tvivlende vælgere skal beslutte sig til valget.

Derfor er det umuligt at overvurdere det indtryk, hun altid giver, af en 9. klasseselev, som mundtligt forelægger en gruppeopgave i klassen. Det kan være en fordel, fordi de mange lærere, som overvejer at stemme på Enhedslisten ved næste valg, heri måske kan se et tegn på, at Socialdemokratiet faktisk – trods skolereformens virkelighedsfjerne absurditeter – stadig i Bramsen har en direkte linje til skolens verden.

Men Bramsen bør dog undgå at indlede sine altid meget ordrige, usammenhængende udredninger med »Jeg er målløs«, således som hun gjorde fredag, inden hun talte alle til døde. Denne absurditet er for meget for vælgere, som stadig husker Thornings berømte absurditeter som »der kommer en god løsning i morgen« og de absurde løfter før sidste valg.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.