Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Boserup er sur

Danmark er en kvinde. Sådan ser venstrefløjen Danmark. Det er derfor, at de er så bekymrede for hendes omdømme, ry og renommé. For en ung blond pige, som ikke er anstændig og ordentlig, kan ikke få en mand. Som f.eks. nu islam-eksperten Rasmus Alenius Boserup, fra DIIS, der i en harddisk-udskrabskronik i Politiken revser det islamofobe danske folk. Også Boserup kender sine højskolesange. Danmark er et lidet land, en småstat, en lilleputstat, synger han. Han glemte lige Grønland, men lad gå: Hans speciale er Algeriet. Han er stadigvæk sur over »karikaturkrisen« og sur over folkeflertallet og sur over Venstre, og så kan enhver fortsætte. Vi har ligesom hørt de banale klicheer før.

Og hvorfor er han sur? Så De ordet »DIIS« (Dansk Insitut for Internationale Studier)? Stakkels Boserup skal flytte til Aarhus. Flygtninge kan man godt fordele rundt om i landet, men forskere. Det er noget andet. De bliver sure.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.