Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Bondes omvendelser

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

Mon Jens Peter Bonde kan nå at skifte parti endnu en gang? Han har tjent alle sin penge på at være først EF- og dernæst EU-modstander, men nu er han blevet tilhænger. Han er blevet mere »realist«, påstår han. Han må derfor før have været idealist? Han begyndte som Radikal Venstre-mand. Men blev ikke valgt til Folketinget. Dernæst meldte han sig ind i DKP. Men blev ikke valgt til Folketinget. Dernæst blev han Enhedsliste-mand og ikke valgt til Folketinget. Alt imens han var alt det, var han med i Folkebevægelsen mod EF og dernæst Junibevægelsen mod EU. Hvad mon han er nu udover realist? Hvad med eurokommunist? Eller er han vendt tilbage til Det Radikale Venstre? Eller Venstre? Vi venter spændt på sidste partiskift. Er det her ikke et godt eksempel på en opportunist?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.