Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Bøsser i Brønshøj

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

I Brønshøj er der mange bøsser, endog kristne bøsser, og derfor søger menighedsrådet endnu en præst, der vil holde bryllup for dem. De andre præster kan slet ikke overkomme de mange vielser af mennesker med det samme, for ikke at tale om dem med det tredje køn. Kombinationen folkekirke og bøsser kan få politikere og massemedier til at interessere sig for folkekirken og kun den. Katolske kirker, frikirker, moskeer, mormontempler er de ligeglade med. De har opdaget, at der findes enkelte præster, som mener, at bøsser bør blive i våbenhuset. Dette mindretal skal fjernes. Det er en skamplet på den folkekirke, der ikke skal være rummelig, men mangfoldig. Mangfoldighed er, når man arbejder med tre køn. Man er vel trans i Brønshøj. Det er så yndigt at følges ad for tre, der gerne vil sammen være, synger de på sidste vers.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.