Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Børn råber på pædagogik

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Mange uledsagede flygtningebørn er hærdet gennem deres opvækst. Afhuggede lemmer er almindelig straf for tyveri og andre småting i lande, de kommer fra. Og de er kun nået frem til vores land takket være en hård kamp for overlevelse på en lang rejse.

Det er derfor ikke underligt, at de bliver forvirrede og utrygge, når de på Børnecenter Tullebølle på Langeland underlægges en moderne, dansk kvindelig centerleder, der møder dem med mildhed og dialog.

En nu fyret pædagog, medlem af Langelands kommunalbestyrelse for Enhedslisten, Tommy Storgaard, kræver i Jyllands-Posten mere konsekvens af ledelsen: »Når der er slåskamp, eller noget bliver ødelagt, er der ikke en konsekvens.« Der foregår også druk og stofmisbrug. Senest er børn fra centret sigtet for voldtægt og befamling af piger ved Langelandsfestivalen. Man må frygtsomt spørge, hvor langt ud moderne dansk dialog-pædagogik skal drive disse kønsovermodne børn, før deres nødråb om mere håndfast pædagogik høres.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.