Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Bodsgang

Edith Thingstrup: Fagforeningen 3F’s formand Poul Erik Skov Christensen bøjer sig nu i støvet og kysser bankdirektør Lars Seier Christensens fødder.

Edith Thingstrup
Edith Thingstrup

I sommer antydede Poul Erik Skov Christensen, at Lars Seiers virksomhed, Saxo Bank, var involveret i hackerangreb på 3F’s hjemmeside. Nu fortryder fagforeningsmanden.

»Det har ikke med mine udtalelser været min hensigt at antyde noget sådant. Derfor skal jeg herved over for Saxo Bank beklage og tilbagekalde disse udtalelser, da jeg intet grundlag har haft for at anføre nogen sammenhæng mellem det stedfundne hackerangreb på 3Fs hjemmeside og Saxo Bank. Eller at Saxo Bank skulle være økonomisk bidragyder til den verserende arbejdsmarkedskonflikt,« udtaler Poul Erik Skov Christensen i en pressemeddelelse. – Det er altid beundringsværdigt, når folk indrømmer deres fejl.

Måske blev Poul Erik Skov Christensen hjulpet lidt på vej af et sagsanlæg. Bare lidt. Men skidt være med det. Det er velgørende at se en omvendt synder gå bodsgang. Og det bliver ikke mindre sjovt af, at en fagforeningsmand siger undskyld til en investeringsbank. Det sker så sjældent i vore dage, hvor kapitalisterne bliver udbyttet og fagforeningerne er den herskende klasse.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.