Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Blair er en skurk

Det glæder mange, at Tony Blair nu er blevet udnævnt til skurken i den alenlange Irak-rapport, der netop er udsendt. To statskundskabsprofessorer, Ole Wæver og Mikkel Vedby Rasmussen, havde åbenbart nået at læse de mange tusinde sider, for Rasmussen kunne udtale, at nu var der ingen, der ville spise frokost med Blair, og Wæver forlangte, at nu skulle der laves sådan en rapport i Danmark, selvom den ville fortælle samme historie som den engelske. Hver gang England har grebet ind i Irak, som er et land, de selv har opfundet, har der været kritiske rapporter. Måske dog ikke, da Irak gik sammen med Hitler. Det hele er en gentagelse.

Men hvorfor tænker folk som Wæver og Rasmussen så snævert nationalt? Koalitionen, der fjernede diktatoren, var multinational. Ønsker de også rapporter om Polen, Australien, Estland, Letland, Fiji, Holland, Ukraine osv.? Kunne ikke i det mindste EU lave en rapport om det flertal af EU-lande, der gik med, så det ikke kommer til at handle om en syndebuk, som ingen vil spise frokost med?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.