Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Biskop-flop

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Tre biskopper er bekymrede over politikerindgreb efter TV2s moske-udsendelser. Biskop i Roskilde Stift, Peter Fischer-Møller, udtaler i Berlingske onsdag, at »det, som politikerne giver udtryk for i øjeblikket omkring religionsfrihed og ytringsfrihed, har karakter af en overreaktion.« Det er tydeligt, at disse eksperter i den hellige teksts krinkelkroge ikke er gode til at læse landets enfoldige politiske TV-føljeton. Her er arbejdsgangen, at TV først viser os nogle ofre, vildledte muslimer, derefter raser vælgerne mod skurken, altså her imamer, hvorefter politikerne vedtager noget, som straffer skurken. Derefter falder landet til ro igen i den tro, at retfærdighed og orden hersker, indtil TVs næste dokumentar-serie. Om så biskopperne personligt stoppede de rablende imamers indoktrinering i moskeerne ved at få dem til i stedet at benytte den biskoppelige prædikestol i Roskilde Domkirke, så ville det ikke afholde politikerne fra at udvise handlekraft i sagen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.